Organisatie

Organisatie

Koningsdag Apeldoorn wordt georganiseerd door Stichting Oranjefeesten Apeldoorn en Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn. We werken met een team van professionals en vrijwilligers samen. Elk jaar zetten wij ons in om van Prinsennacht, Koningsdag en de Koningskermis in Apeldoorn een stralend feest te maken voor jong en oud.

Samen werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe programmaonderdelen. De succesvolle en traditioneel bekende onderdelen voor het Oranjepark, het Beekpark, de kleedjesmarkt en de diverse locaties in de binnenstad verliezen we niet uit het oog.

Over Stichting Oranjefeesten

Het bestuur van Stichting Oranjefeesten Apeldoorn is een team van vrijwilligers. Ons team bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, meerdere programmamakers, logistieke ondersteuners en communicatie- en PR-medewerkers.

Om de programmering rond te krijgen en daadwerkelijk uit te voeren zijn wij blij met nieuwe collega’s. Als mede-bestuurslid begin je rond september/oktober al met het organiseren van Koningsdag in het daaropvolgende jaar. We vergaderen één keer in de maand om ideeën uit te wisselen, actiepunten op te stellen en elkaar op de hoogte te houden van de organisatorische ontwikkelingen.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] en we nemen contact met je op. 

KVK nummer: 63188163

Handelsnaam: Dutch Orange Company B.V

BTW nummer: NL800514531B01

Over Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn

Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn organiseert grote, centrum-brede evenementen waarbij meerdere locaties in het centrum betrokken zijn. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door ondernemers en door vertegenwoordigers van horecapleinen en -straten. De stichting heeft tot doel om de aantrekkelijkheid van het centrum van Apeldoorn te vergroten voor eigen inwoners, (dag)recreanten en toeristen. Om dit te realiseren organiseert de stichting een aansprekend jaarprogramma van centrumevenementen. 

KVK nummer: 68217331