Aanmelden Kleedjesmarkt

Aanmelden Kleedjesmarkt

KLEEDJESMARKT = VOL

Wat leuk dat je interesse hebt om je aan te melden voor de kleedjesmarkt op 27 april 2024 in het centrum van Apeldoorn. 

Heb jij nog spullen die je wilt verkopen en vind jij leuk en gezellig om op te kleedjesmarkt te staan? Kom dan met je spullen naar de binnenstad, er zijn 500 plaatsen beschikbaar. Claim je kleedje tijdens de fysieke vergunningverkoop op zaterdag 6 april 2024 in het ACEC-gebouw of vanaf 7 april 2024 online via deze pagina.

Kosten

De kosten voor het inschrijven op de kleedjesmarkt bedraagt eenmalig € 15,- (incl. btw). Tijdens de vergunningverkoop kun je met pin/cash betalen. Koop je een kleedje online? Dan kun je de betaling voldoen door middel van Ideal nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld.

Opening vergunningverkoop

Fysieke vergunningverkoop
Op zaterdag 6 april, tussen 09.00 en 12.00 uur, is er een fysieke vergunningverkoop voor de kleedjesmarkt. De verkoop is in het ACEC-gebouw, de ingang voor de verkoop bevindt zich aan de Museumpassage (de straat naast de bioscoop & fietsenstalling). Je kunt met zowel cash als pin betalen.

Online vergunningverkoop
De online verkoop van de kleedjesmarkt start op 7 april vanaf 10.00 uur. 

Opbouwen

Na inschrijving ontvang je uiterlijk 10 dagen voor Koningsdag van ons een mail met een nummer voor je kleedje. Dit nummer staat ook op de grond waar je mag plaatsnemen. Daarnaast kun je altijd het kaartje raadplegen {hier button om door te klikken naar statische kaartje}. 
Opbouwen van de kleedjesmarkt op 27 april mag vanaf 07.00 uur. Om 18.00 uur moeten de kleedjes opgeruimd zijn. 

Belangrijke regels en informatie over de kleedjesmarkt 

Lees hier meer informatie en de belangrijke regels.

inschrijven = vol

De online verkoop voor de kleedjesmarkt gaat open op zondag 7 april vanaf 10.00 uur. Op zaterdag 6 april kun je tijdens de fysieke vergunningverkoop bij ACEC terecht van 09.00 tot 12.00 uur.

Vragen over de kleedjesmarkt?

Mocht je al vragen hebben over de kleedjesmarkt, dan kun je deze per mail stellen via: [email protected]

Plattegrond