Terug naar programma
Muziektheater Apeldoorn presenteert Oklahoma

Muziektheater Apeldoorn presenteert Oklahoma

27 april 2023
10:00 - 17:00

Muziektheater Apeldoorn is een operette- en musicalvereniging, die meer dan 80 jaar bestaat en waar de leden met veel plezier zingen, dansen en acteren. De leiding van het koor is in handen van repetitor Michiel Hinnen en de regie wordt verzorgd door Dookje Engelhard.

Muziektheater Apeldoorn heeft als missie om mensen te verbinden en te inspireren door zang en theater. Jaarlijks brengt Muziektheater Apeldoorn een productie in een klein of groot theater. Dit jaar zal met veel enthousiasme ‘Oklahoma’ in Orpheus worden opgevoerd op zaterdag 23 en zondagmiddag 24 september.

Oklahama is een productie waar jong en oud aan meedoen en die voor een groot publiek bestemd is.
Deze eerste musical van het succesvolle duo Richard Rodgers/Oscar Hammerstein II, speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw, toen de staat “Oklahoma” werd gesticht. Bekende melodieën, zoals de titelsong “Oh, what a beautiful morning” komen voorbij.

Het verhaal gaat over de liefde, een jong stel op het platteland, die al lange tijd van elkaar houden, maar geen van beiden wil dat aan de ander toegeven. Jaloezie komt voorbij, er wordt aardig gestreden om met de boerderij eigenaresse te mogen dansen en ruzie blijft niet uit tussen de rivalen. En natuurlijk vinden de geliefden elkaar uiteindelijk.


Kom gerust langs om een kijkje te nemen in de “American Way of Life”!